Om os

Om os

Nystartet firma med store ambitioner

BogFass

Registreret Revisor og erfaren leder bag nyt firma

Papirløst Bogholderi

Bogfass er et enkeltmandsfirma, og har som mål at gøre det daglige bogholderi enkelt og papirløst. Med en række nye online bogføringssystemer er der nu en god mulighed for at forenkle det bogholderi, som for mange er et nødvendigt onde i hverdagen.

De nye onlinesystemer gør det muligt at lave nogle enkle arbejdsgange, og ved at implementere disse, vil hverdagen blive mere simpel. Du slipper for at gemme dine bilag, for du kan uploade disse til dit regnskab hvis du har en smartphone, og slipper derved for at skulle gemme disse løbende. Det gælder både når du skal fakturere, køber varer, har udlæg eller på anden vis er på farten i firmaets tjeneste.

På denne måde slipper du for at bruge unødig tid på den "kedelige" bogføring, og kan i stedet bruge flere timer på din kerneforretning. Vores påstand er. at du ved at få tid til yderligere fakturering, kan dække en stor del af de omkostninger du har på regnskabsassistance. Det er en god business case, og det er vores mission.


Erfaren leder med kundefokus

BogFass kan tilbyde interim ledelse i kundevendte funktioner. Mangler du en midlertidig leder til at holde forretningen kørende i forbindelse med sygdom, opsigelser eller lignende, så kan BogFass levere dette. Vores kompetancer ligger indenfor de kundevendte funktioner, så hvis du amngler en kundeservicechef, helpdeskchef eller lignende, så kontakt os for et tilbud. Vi har stor erfaring indenfor Service og supportområderne fra IT-branchen..

 

Henrik Follmann

Registreret Revisor

Mobil 30 30 99 99

Det siger vores kunder

Her vil vi løbende opdatere referencer


#HENRIK FOLLMANN