Det papirløse Bogholderi

Det papirløse bogholderi

Vi kan gøre dit bogholderi enkellt, så du slipper for alt besværet

Vi ved at mange synes at bogholderi og regnskab er den kedelige del af det at drive en virksomhed, og at mange ønsker at komme så let som muligt hen over den del, for at fokusere mest muligt på kerneforretningen.

Med de nye online bogføringsprogrammer er det nu muligt at færdiggøre sine transaktioner med det samme, og derved slippe for at skulle gemme kvitteringer og samle det hele sammen til revisoren.

Med muligheder for at udstede en faktura inden du forlader kunden, dokumentere køb via et billede fra din mobil eller have dit kundekartotek ved hånden, vil din hverdag blive meget mere enkel.

Ved at ændre på disse processer samtidig med brugen af et online bogføringsprogram, vil det ligeledes være muligt at få en tættere opfølgning på den daglige økonomi.

BogFass kan med denne løsning bogføre bilagene løbende, og derved levere økonomisk opfølgning måneds- eller kvartalsvis efter dit ønske. BogFass kan desuden hjælpe med momsregnskabet, så dette også bliver en mere integreret del af hverdagen.

Afhængig af hvordan bogføringen i din virksomhed foretages i dag, vil der naturligt være en implementeringsfase i forhold til at nå "Det papirløse bogholderi", men det daglige bogholderi vil herefter være en opgave som fylder mindre i en travl hverdag til glæde for dig.

Kompetancer

1

Det papirløse Bogholderi

VI har en ambition om at implementere det papirløse bogholderi, og fjerne din dårlige samvittighed

2

Procesoptimering

Vi vil godt optimere dine processer, så du kan klare din fakturering, køb mv. med det samme. Så er bogholderiet ikke en dårlig samvittighed længere.

3

IT-assistance

Har du udfordringer med din IT-løsning, så kan vi hjælpe på Mac og PC.

4

Hjemmesider

Har du ikke en hjemmeside, så kan vi hjælpe dig i gang

5

Interim Ledelse

Mangler du en stærk leder i en kort periode, så kan vi hjælpe

Følg os på de sociale medier

 

BogFass, Skættekæret 3a, 2840 Holte - Telefon 30 30 99 99 - cvr 18250691